Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, kümede kalmayı garantilemek için İskenderun Demirçelikspor maçında puan veya puanlar almak istiyor.

Geçen hafta sahasında oynadığı maçta Çorumspor'u mağlup edip kümede kalma umutlarını birazda olsun arttıran Diyarbakırspor pazar günü oynanacağı maç için puan veya puanlara şartlandı. Teknik Direktör Levent Nuamanoğlu, Çorumspor galibiyetinin kendileri için büyük moral olduğunu belirterek, 'Rehavete girmememiz gerek. Bize galibiyetler lazım. Pazar günü deplasmanda bizim için önemli bir maç oynayacağız. Acilen puan veya puanlara ihtiyacımız var. Hazırlıklarımızı ona göre sürdürdük. Cuma günü yapacağımızson idmanla takımımızı dinlenmeye alıp cumartesi günü İskenderun'a gideceğiz. Maç saatine moral ve motivasyon olarak hazır vaziyete geleceğiz ' dedi.

3 takımın küme düşeceği ligde bir adım öne geçen Diyarbakırspor, altında yer alan 3 takımdan Tokatspor, Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Çorumspor ise evinde Gaziosmanpaşaspor'u konuk edecek. Ligin son sırasında yer alan Kocaelispor da evinde şampiyonluk hesapları yapan Balıkesirspor'u ağırlayacak. Son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle ateş hattından iyice uzaklaşan ve 22 puanla 13'üncü sırada yer alan Yeni Malatyaspor, İzmir'de Altay ile zorlu bir maça çıkacak.

Kaynak: İHA