Filede De Yamanlar Şampiyon

Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu, 4’üncü defa filede İzmir Şampiyonluğuna ulaştı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler Voleybol İl Birinciliği, Balçova Spor Salonu 'nda yapıldı. Oynadığı tüm maçları set vermeden kazanan Özel Karşıyaka Yamanlar İlköğretim Okulu final müsabakasında da Fatih Koleji 'ni 2-0 yenerek İzmir şampiyonu oldu. İl İkincisi Özel Fatih Koleji olurken, Osman Faruk Verimer İlköğretim Okulu da il üçüncüsü oldu.

Maç boyunca hiç susmadan takımlarını destekleyen Yamanlar İlköğretim Okulu öğrencileri son sayıyla birlikte salonu bayram yerine çevirdi. Voleybol antrenörü İsmail Hakkı Harmandar, “Bu şampiyonluğu, emeği geçen öğrenci, veli ve her zaman sonsuz destekleriyle bizlere güç veren okul yöneticilerimize armağan ediyoruz. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu kupasını İzmir 'e getirmek” dedi.

Okul Müdürü Muhammet Ali Toksoy ise, “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluklar bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıkla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta Voleybol antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA