Beşiktaş Eski Başkanı Serdar Bilgili Topa Giriyor

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi kongrenin güçlü isimlerinden Serdar Bilgili'nin de kurmaylarıyla biraraya geleceği belirtildi.

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'den önce başkanlık koltuğunda oturan Serdar Bilgili'nin kurmaylarıyla biraraya geleceği trtspor.com.tr'de yeraldı. Bilgili'nin sahibi olduğu otelde yapılacak toplantıya siyah - beyazlı camianın önemli isimlerinden, Serdar Bilgili yönetiminde genel sekreterlik görevinde bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal başta olmak üzere, Deniz Atalay, Hüsnü Güreli, Cengiz Kaptanoğlu, Cem Bilge ve İlhan Durusoy'un katılmasının beklendiği ileri sürüldü.

Bilgili ve yönetiminin toplantıda olağanüstü seçimli kongrede nasıl bir yol izleyeceklerini belirleyecek. Bu gruba adaylığı konuşulan Serdal Adalı ile Fikret Orman gibi isimlerin de katılarak güçlü bir liste oluşturulması gerektiğini düşünenlerin sayısının da fazla olduğu ileri sürüldü.

Kongre üzerinde etkili olması bilinen Serdar Bilgili ve çalışma arkadaşlarının ilerleyen günlerde başkan adaylığını açıklayacak isimlerle bir araya geleceği de ileri sürüldü.