Balıkesirsporlu futbolculara ikram

Balıkesir MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ve yöneticiler, antrenman sonrasında Balıkesirsporlu futbolculara kaymaklı ekmek kadayıfı ikram etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor'da Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'ün de hazır bulunduğu tatlı sohbette MHP Balıkesir Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, 'Aynı tabloları önümüzdeki sezon Bank Asya'da yaşamak istiyoruz ' diyerek şampiyonluğa inandıklarını ifade etti

Balıkesirspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını Atatürk Stadı'nda sürdürdü. Kırmızı beyazlıları antrenmanda MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. Tam kadro olarak antrenmana gelen Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe yönetimi, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk ve Profesyonel futbol şube sorumlusu Vural Alan tarafından karşılandı. Antrenmanı birlikte seyreden Başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri tatlı bir sohbet gerçekleştirdi. Balıkesirspor'un başarısından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Bayram Çılgın, 'Ligde iyi bir çıkış yakaladık. İnşallah bu başarımız sezon sonuna kadar devam eder ve Bank Asya hasretimiz sona erer. Biz futbolcu kardeşlerimize bu karlı havada küçük bir ikramda bulunup Kocaelispor maçı öncesinde moral vermeye çalıştık ' dedi. Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'de Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe teşkilatının bu anlamlı ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek butür desteklerin takımı olumlu yönde motive ettiğini söyledi ve teşekkür etti.

Antrenman sonrasında kaymaklı ekmek kadayıfını MHP Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın kendi elleriyle futbolculara ikram etti ve 'Aynı tabloları önümüzdeki sezon Bank Asya'da yaşamak istiyoruz. Sizlere güveniyoruz. Sizlerle bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz ' dedi.

Kaynak: İHA