Aydınlı Bayan Taekwondo Hakeminden Uluslar Arası Başarı

Aydın Taekwondo İl Temsilcisi, Antrenörü ve Hakemi Güler Gençtürkoğlu, 22-27 Şubat 2012 tarihleri arasında Bulgaristan’ da yapılan Uluslar arası Hakemlik Kursunu başarı ile tamamlayarak ve Türkiye’de 2.Bayan Uluslar arası Hakem unvanına sahip oldu.

Uluslar arası bir başarıya imza atan Taekwondo İl Temsilcisi, Antrenörü ve Hakemi Güler Gençtürkoğlu 'na ayrıca Taekwondo Federasyon Başkanlığı tarafından 2011 yılının en başarılı 3 hakeminden biri seçilmesi nedeniyle Federasyon Başkanı Yardımcısı Doç. Dr. Metin Şahin tarafından kendisine teşekkür plaketi verildi.

Uluslar arası hakem Güler Gençtürkoğlu, aldığı plaketle birlikte Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın 'ı makamında ziyaret ederek kendisine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti

Ziyarette konuşan İl Müdürü Zeynel Akın, Güler Gençtürkoğlu 'nun almış olduğu başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İlimiz başarılı kulüpler, sporcular ve antrenörlerin yanında ilimizi hem yurt İçinde hem de yurt dışında başarı ile temsil edecek hakemlere de ihtiyacı var. Güler Gençtürkoğlu de göstermiş olduğu başarılarla branşındaki ve diğer tüm branşlardaki hakemlere örnek teşkil etti. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA