Sivas'ta Stat Sivasspor - Beşiktaş Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig'in 26.hafta açılış maçında karşı karşıya gelecek olan Sivasspor ile Beşiktaş arasındaki mücadelenin oynanıp oynamayacağının cevabı Sivas'tan geldi.

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle oynanıp oynanmayacağı merak konusu olan Sivasspor - Beşiktaş mücadelesinin saat 18.00'de başlayacağı belirtildi. Yoğun kar yağışına rağmen alttan ısıtmalı stadı hazır tutan Sivasspor yönetimi müsabakanın oynanmaması için her hangi bir neden olmadığını belirtirken, 4 Eylül Stadı yetkilileri de yoğun kara rağmen stadın maç için hazır olduğunu söylediler.

Sabahın erken saatlerinden itibaren zemin temizleme çalışmasını sürdüren stat görevlileri tribünleri de temizleyerek 4 Eylül Stadı'nı Sivasspor - Beşiktaş maçının oynanması için hazır hale getirdiler.

TAKIMLAR KAMP YAPTIKLARI MEKANDA MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Bu arada Sivasspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta açılış maçı için geri sayım devam ediyor. İki takımda kamp yerlerinde mücadelenin başlama saatini bekliyorlar.

Son 3 maçını kaybederek zirve yarışında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Beşiktaş Sivasspor deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkıyor.

Beşiktaş, ligin flaş ekiplerinden Sivasspor karşısında galibiyeti hedeflerken, ev sahibi ekip de iyi gidişatını sürdürerek play-off'ta kendine yer bulabilmenin hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş bu zorlu maçta Almeida, Quaresma gibi yıldız isimlerinden faydalanamazken, cezası sona eren Fernandes Sivasspor karşısında takımındaki yerini alacak. Beşiktaş oynadığı son 3 maçta gol bile atamazken sahadan hep mağlup ayrıldı.

Ev sahibi Sivasspor ise oynadığı 3 maçta 1 mağlubiyet (Deplasmanda Gaziantepspor 2 - 1), bir beraberlik (Evinde Kayserispor ile 1-1) ve bir de galibiyet (Mersin İdman Yurdu'u deplasmanda 5 - 1) elde etti.

Sivasspor, geride kalan 25 haftada 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken, 44 gol attı, 36 gol yedi ve 41 puan toplayarak 6. sırada kendine yer buldu. Konuk Beşiktaş ise, 25 haftada 13 galibiyet, 6 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. 35 gol atıp 25 gol yiyen siyah - beyazlı ekip 45 puan toplayarak 3. sırada yeraldı.

Bugün saat 18.00'de başlayacak olan maçta Cüneyt Çakır düdük çalacak.

4 Eylül Stadı'ndaki mücadelede takımların muhtemel 11'leri ise şöyle:
Sivasspor: Nihat, Faty, Rajnoch, Navratil, Ziya, Cerny, Kadir, Kıvanç, Erman, Grosicki, Eneramo
beşiktaş: Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, Tanju, Simao, Fabian Ernst, Fernandes, Veli, Holosko, Mustafa Pektemek.