Altınay; “Şanssızlık ve Beceriksizlik Bizimleydi”

Spor Toto 3.Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Teknik Direktörü Metin Altınay, 0-0 berabere kaldıkları Yimpaş Yozgatspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Oğuzhan ' ın karşılaşmasının henüz 8. dakikasında direkten dışarıya çıkan bir vuruşu olduğunu hatırlatan Altınay, “Oğuzhan ' ın o şutu gol olsa belki sonuç daha farklı olacaktı. Sinan ile yakaladığımız pozisyonlar var. Yine de pozisyon olarak zenginlik gösteremedik” dedi.

Artık bundan sonra her karşılaşmanın final niteliğinde olduğunu belirten Altınay, “Artık sonuçlar çok önemli. Futbolcularımıza maçtan sonra kendilerine gelmelerini ve kafalarını yerden kaldırmalarını söyledik. Artık Darıca Gençlerbirliği maçını düşünüyoruz. İyi futboldan ziyade skor almak çok önemli” diye konuştu.

Altınay, karşılaşmada sakatlanan Umut ' un MR ' ının çekileceğini ve Yozgat maçından önce kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye kaldırılan Savaş ' ın idmanlara başlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA