Mersin Büyükşehir Belediye: 76 - Optimum Ted Ankara Kolejliler: 63

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 17. Haftasında oynanan maçta Mersin Büyükşehir Belediyesi evinde konuk ettiği Optimum TED Ankara Kolejliler’i 76-63 mağlup etti.

Maça oldukça etkili başlayan Mersin temsilcisi üst üste basketlerle rakibi karşısında daha ilk dakikalarda farkı açtı. Larkinas ve Ayşe ile sayılar bulan ev sahibi ekip karşısında savunmada etkisiz kalan Optimum TED Ankara Kolejliler farkın açılmasına engel olamadı ve periyot 26-13 Mersin Büyükşehir Belediyesi ' nin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci periyotta da farklı üstünlüğünü korumasını bilen ev sahibi ekip başarılı savunmasıyla rakibine fazla sayı şansı vermedi. Sayılar üretmeyi sürdüren Mersin ekibi devreyi ise 49-30 üstün kapadı. Maçta ikinci devre ise iki takımda karşılıklı basketlerle birbirlerine cevap verdi. Farklı üstünlüğünü elinde tutan rakibine fazla sayı şansı tanımayan Mersin Büyükşehir Belediyesi final periyoduna 62-44 önde girdi.
Son periyotta konuk ekip farkı azaltmak istese de ev sahibi ekip sert savunmasıyla buna izin vermedi ve karşılaşma Mersin Büyükşehir Belediyesi ' nin 76-63 üstünlüğü ile tamamlandı.