Kayseri evinde Edirne'ye boyun büktü

5. Grup'ta mücadele eden Keşanspor, bugün oynadığı maçta kendi evinde Edirnespor Gençlik'e 4-0 yenildi.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da karlı ve soğuk havada yapılan karşılaşma da ilk yarıda Edirnespor Gençlik 2 gol attı. İkinci yarıda da ataklarını sürdüren konuk takım 2 gol daha atarak karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Devre arasında rahatsızlanan Keşansporlu futbolcu Muharrem, Acil 112 aracı ile hastaneye kaldırıldı. Soğuk ve Kar yağışlı havada zorlu bir mücadele yapan Keşanspor takımının kazanın şokunu hala atamaması ise etkili olduğu gözlendi.

Keşanspor - Edirnespor Gençlik maçı karşılaşmasında Edirne'den gelen 30 çevik kuvvet, 65 Keşan polisi olmak üzere, 95 polis görev aldı. Hava şartları nedeniyle az bir taraftar kitlesi maça seyirci olarak katıldı.

Maçı Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, Yöneticiler ve taraftarlar izledi. SEDEFÇİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI Keşanspor - Edirnespor Gençlik maçını izlemek için gelen Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ' Kaza geçiren Keşansporlu kardeşlerime geçmiş olsun diyorum. Ölen iki gencimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Bu maça bir dostluk kardeşlik maçı olarak düşünerek geldim. Hava koşulları uygun değildi ama hakemlerimiz uygun görmüşler sonuçta Keşanspor'un gelişmesi için katkı yapmak çabası içerisindeyiz. Sonuç hayırlı olsun ' dedi.

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan de ' Sporcularımız kaza şokunu halen atlatamadı. Onlara her türlü desteği sağlamaya çalışıyorum ' diye konuştu.

Kaynak: İHA