Beşiktaş, Sivasspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında yarın Sivasspor'a konuk olacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Carlos Carvalhal yönetiminde yapılan çalışma olumsuz hava koşulları nedeniyle erken saate alındı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanın 1.5 sürdüğü açıklandı. Çalışmaya tedavilerine devam edilen oyuncular Almeida, Mehmet Aurelio, Rüştü, Hilbert, İsmail Köybaşı, Atınç Nukan ve Alves'in katılmadığı açıklandı.

İdmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah - beyazlı oyuncular, antrenmana takım halinde yapılan koşular ile başladı. Daha sonra pas ve 5'e 2 çalışması yaptı. Siyah - beyazlılar, tam sahada yapılan taktik çalışması ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Beşiktaş kafilesi, bugün öğlen saatlerinde özel bir uçakla Sivas'a hareket edecek ve orada kampa girecek.

CEZASI DOLAN FERNANDES SİVASSPOR MAÇ KADROSUNA ALINDI
Bu arada Beşiktaş'ta 2 maçlık cezasını tamamlayan Manuel Fernandes'in de yeraldığı Sivasspor maç kafilesinde şu oyuncular bulunuyor:
Cenk Gönen, Umut Kaya, Sercan Hacıoğlu, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Sımao Sabrosa, Ersan Gülüm, Holosko, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz ve Tanju Kayhan.