Atıcılar'a Modern Hizmet Binası

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde tahsilat büroları, muhtarlık, spor kulübü ve kurs salonları bulunan Atıcılar hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Stadyum, yeni belediye binası, bilim teknoloji merkezi gibi yapıları bu dönem Bursa'ya kazandıracak olan Büyükşehir Belediyesi, her semte halkın hayatını kolaylaştıracak tesisleri inşa etmeye devam ediyor. Atıcılar Mahallesi'nde yaptırılan ve içinde tahsilat büroları, muhtarlık, spor kulübü ve meslek kurslarının yapılabileceği salonlar bulunan hizmet binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan ve AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Bursa'ya geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçirirken vatandaşlardan gelen tüm talepleri de dikkate aldıklarını söyledi.

Hayata geçirilen her hizmetin dönüşüme büyük bir katkı sağladığını dile getiren Başkan Altepe, ' Bu bölgeye yaptığımız spor tesisleri, hemen karşıda bulunan yüzme havuzları birçok ilde dahi bulunmuyor. Atıcılar Spor Sahası'nı cumartesi günü hizmete açıyoruz. Vatan Spor Tesisleri'ni tamamladık onunda açılışını yapacağız. Yine bu bölgeye ayrı bir vizyon katacak Gökdere Zafer Parkı'nın ihalesi yapıldı, inşaata başlayacağız. Yaklaşık 250 bin metrekarelik alanda spor alanları, yürüyüş yolları, alışveriş merkezleri, kültürpark, akuapark, açık hava tiyatrosu gibi yüzbinlerce nüfusa hizmet verecek birimler bulunacak. Yine bu bölge yakınında inşaatı süren Büyükşehir Belediyesi hizmet binası ve hemen alt bölgede inşaatını başlattığımız Bilim Teknoloji Merkezi ile Atıcılar Bursa'nın en vizyoner bölgelerinden biri olacak ' diye konuştu.

Atıcılar hizmet binasının yaklaşık 250 metrekare alan üzerine inşa edildiğini, zemin katta tahsilat büroları ile muhtarlık, üst katlarda ise Atıcılar Spor Kulübü Lokali ile meslek edindirme kurslarının yapılabileceği salonların bulunduğunu belirten Başkan Altepe, bu hizmet binasının bölge halkının yeni buluşma noktası olacağını da sözlerine ekledi.Törene katılan Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan ise, Bursa'nın insana umut eren bereketli bir şehir olduğunu söyledi.Atıcılar Mahallesi Muhtarı Adem Demir, yeni hizmet binası için Başkan Altepe'ye teşekkür ederken, Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Arif Aksu da Altepe'ye plaket ve kulüp forması hediye etti. Açılışın ardından protokol üyeleriyle birlikte hizmet binasını gezen Başkan Altepe, Atıcılar Spor Kulübü Lokali'nde de AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve kulüp oyuncuları ile masa tenisi oynadı.

Kaynak: İHA