Nazilli Belediyespor'da 7 Oyuncu İle Sözleşme Yenilendi

Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, iç transferde 7 oyuncusu ile 2'şer yıllık sözleşme yeniledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın makamında düzenlenen imza törenine, Alıcık'ın yanı sıra Kulüp Başkanı Vahit Aysan ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Törende, Nazilli Belediyespor oyuncuları Hakan, Lider, Erdinç, Bora, Gökhan Aydıngül, Fatih Özer ve Muğdat ile 2'şer yıllık sözleşme yenilenirken, Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Yiğit Dağkaya da profesyonel yapılarak, 5 yıllık sözleşme imzalandı.

Törende konuşan Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, takımın şampiyon olarak bir üst lige çıkacağına inandığını dile getirerek, ''Biz buna inanarak yol çıktık. Tüm futbolcularımıza ve teknik heyetimize de bu konuda güveniyoruz. Bu 7 futbolcumuz da şampiyonluğa inandıkları ve Yönetim Kurulumuza güvendikleri için sözleşmelerini yenilediler'' diye konuştu.

Kulüp Başkanı Vahit Aysan da yola devam ettiklerini belirterek, lig bitiminde gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

Kaynak: AA