Melikgazi Belediyespor Şahinbey Belediyespor Maçı Final Havasında Geçecek

Aroma Erkekler Voleybol Ligi B grubunda mücadele eden Melikgazi Belediyespor,bu hafta sonu Şahinbey Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

  Siyah Beyazlılar bu karşılaşmayı kazandığı takdirde matematiksel olarak play-off`u garantileyecek.Ligde oynadığı 13 karşılaşmada 9 galibiyet,4 mağlubiyet alarak topladığı 29 puanla 3. Sırada bulunan Melikgazi Belediyespor`da, TVF Lisesi karşısında alınan 3-1`lik galibiyet yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürürken,bu hafta play-off yolundaki en güçlü rakibi Gaziantep Şahinbey Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Antrenör Fuat Kalay nezaretinde tam kadro sürdürüyor.Ligin ilk yarısında rakibini kendi evinde üstün bir oyun sonunda 3-1 mağlup den Melikgazi Belediyespor`da tek hedef deplasmanda da galip gelerek, hem matematiksel olarak play-off`u garantilemek, hem de sezon başında hedeflenen yere gelerek, 1. Lig`e bir adım daha yaklaşmak.

Antrenör Fuat Kalay, “Ligdeki en zor maçımızı bu hafta sonu oynayacağız. Oyuncularım hem moral olarak,hem de motivasyon olarak en üst düzeydeler.Sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor.Bizim için her maç final havasında geçiyor,ancak bu maç gerçekten de tam bir final havası taşıyor.Biz kazandığımız taktirde ilk dört`ü garantiliyor ve play-off`a yükseliyoruz,Şahinbey kazandığı taktirde puanlarımız eşitleniyor,zor ve stresli bir durumla karşı karşıya kalıyoruz.Biz bu olumsuzlukları hiç düşünmüyor,önümüze bakıyoruz.Çünkü biz iyi takımız ve Şahinbey Belediye`yi yenebilecek güce sahibiz.”dedi.

Şahinbey Belediyespor-Melikgazi Belediyespor karşılaşması 12 Şubat 2012 Pazar günü oynanacak.  

Kaynak: İHA