Kahramanlı: Öncelikli Hedefimiz Altyapı Sorununu Çözmek

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ilk hedeflerinin alt yapı sorununu çözmek olduğunu belirtti.

  Mersin İdmanyurdu 'nun yeni yönetiminde görev alanlar basın mensuplarına tanıtıldı. Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı hedeflerinin alt yapı sorunu çözmek olduğunu kaydetti.

“Alt yapı olmadan hiçbir şey olmaz” diyen Kahramanlı, “Bu sorunu çok hızlı bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Kendi futbolcumuzu yetiştireceğiz. Kendi futbolcumuzu yetiştirip takıma kazandırmazsak bunun hiçbir anlamı yok. 'şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdu`nun 86 yıl sonra bir tesise kavuşmasının hedefleri arasında olduğunu anlatan Kahramanlı bu sene atacakları tesis temelinin müjdesini verdi.

Şu an Macit Özcan Tesisleri`nde kaldıklarını ama bunun yeterli olmadığını ifaede eden Kahramanlı, “Kendi evimize gittiğimiz zaman daha rahat ederiz. Kendi tesisleri olduğunda hem futbolcularımıza güven gelecek, hem de `kendi evimizde kalıyoruz` diye moral bulacaklar. 'dedi.

Yeni yönetim kurulu ile üstlendikleri görevi en iyi şekilde yapacaklarına inandıklarını anlatan Kahramanlı, Türkiye 'deki 18 kulüp içinde Fenerbahçe dışında en güçlü kadroya ve yönetime sahip olduklarını söyledi.

Mersin İdmanyurdu`nun 29 yıl sonra Süper Lig`e çıkmasının kentin başarısı olduğuna dikkat çeken Kahramanlı şunları söyledi: 'Kazanan Mersin`dir. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte çok çalıştık. Çok mücadele ettik ve hiçbir beklentimiz olmadan elimizden gelen ne vara onu ortaya koyduk. Görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan sonra da bunu yapmaya devam edeceğiz. '
Kulüpler içinde en az borcu olan kulübün Mersin İdmanyurdu olduğunu vurgulayan Kahramanlı, 'Birinci devreyi iyi bir yerde kapattık ama ikinci devre bir takım sıkıntılar oldu. Bu da futbolcularımızın rehavete kapılmasından, sakatlarımızın olmasından kaynaklandı. Bu hafta itibariyle bizim sakatlarımızın bir kısmı iyileşti. Kadromuz yüzde 99 tamamlanmış durumda. Bundan sonraki maçlarımıza en iyi şekilde çıkacağız ve yolumuza devam edeceğiz 'şeklinde konuştu.
Ali Kahramanlı başkanlığındaki Mersin İdmanyurdu Spor Kulübünün yönetim kurulu görev dağılımı ise şöyle oldu: 'Başkan vekili: Abdi Kurt, Genel Sekreter: Senan İdin, Asbaşkanlar Ayhan Erdem, Mustafa Ağaoğlu, Nuh Yüksel Güngör, Beşir Acar, Futbol Şube Sorumlusu: Mehmet Işık, Futbol Şubesi Başkan Yardımcısı: Erhan Contar, Altyapı Sorumlusu: Abdi Öztürk, Hentbol Şube Sorumlusu: Onur Ünlü, Boks Şube Sorumlusu: Nafiz Deniz, Basın Sözcüsü: Celal Ata, Mali İşler Sorumlusu: Mehmet Galip Akyollu, Genel Menajer: Salih Baysal, Stat Amiri: İbrahim Çakar, Yönetim Kurulu Üyeleri: Sultan Torlakoğlu, Şerafettin Kadooğlu, Tufan Belli, Ali Sönmez. '