Centilmenlig'lerde Haftanın Görünümü

Bank Asya 1.Lig'de Bucaspor, Spor Toto 2. Lig'de Fethiyespor,Spor Toto 3. Lig'de de Afyonkarahisarspor haftayı lider kapattı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tüm profesyonel liglerde başlatılan CentilmenLig, Spor Toto 2. Lig'de de ''2. Lig CentilmenLig'' adıyla uygulanmaya başladı.

Uygulamada Spor Toto 2. Lig'in 18-34. hafta müsabakaları ile Spor Toto 2. Lig play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu 2. Lig CentilmenLig şampiyonu olacak.

CentilmenLig'de Spor Toto 2. Lig şampiyonu olan kulüp 500 bin liralık para ödülünü kazanacak.

2. Lig CentilmenLig'de Fethiyespor, ilk haftayı lider olarak tamamladı.

-Bank Asya 1. Lig'de lider Bucaspor-Bank Asya 1.Lig'de ''1. Lig CentilmenLig'' adıyla yapılan uygulamada, 19. haftayı Bucaspor lider olarak kapattı.

Uygulamada, ligin 18-34. hafta müsabakaları ile Bank Asya 1. Lig play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Bank Asya 1. Lig şampiyonu olacak.

CentilmenLig'de Bank Asya 1. Lig şampiyonu olan kulüp 1 milyon liralık para ödülünü kazanacak.

-3. Lig CentilmenLig'de Afyonkarahisarspor lider-Spor Toto 3.Lig'de ''3. Lig CentilmenLig'' adıyla yapılan uygulamada 20. haftayı Afyonkarahisarspor lider olarak tamamladı.

Uygulamada, Spor Toto 3.Lig'in 19-38. hafta müsabakaları ile Spor Toto 3. Lig play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu 3.Lig CentilmenLig şampiyonu olacak.

CentilmenLig'de, Spor Toto 3. Lig şampiyonu olan kulüp 250 bin liralık para ödülünü kazanacak.

Kaynak: AA