Trabzonspor'da Onur Belirsizliği Akıllar Selçuk ve Egemen'i Getiriyor

Trabzonpor'da kaleci Onur Recep Kıvrak’ın sözleşmesinin uzatılma konusu belirsizliğini koruyor.

  Başarılı kaleci ve Onur 'un daha önce anlaştıkları yönünde yaptıkları açıklamalara rağmen imzanın bir türlü atılmaması ise akıllara Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz 'ı getirdi. Bordo-mavili ekipte, geçtiğimiz sezon özellikle Selçuk İnan ve Egemen 'in sözleşmelerinin uzatılmasında da benzer açıklamalar bir birini takip etmiş, ancak her iki futbolcu da sezon sonu bedelsiz olarak takımdan ayrılmıştı.

Trabzonspor 'da bu sezon da benzer bir süreç 2013 yılında sözleşmesi bitecek olan başarılı kaleci Onur ile yaşanıyor. Bordo-mavili yönetim ve Onur, daha önce yapılan açıklamalarda anlaşma yapıldığı ve imzaların yakında atılacağı yönünde ifadeler kullanmıştı. Ancak aradan geçen zamana rağmen resmi imzanın bir türlü atılmaması ise akıllarda soru işarete bıraktı.

Trabzonspor 'da uzun bir bekleyişinin ardından geçtiği kalede başarılı bir performans sergileyen, ancak geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın ardından kaleyi Tolga 'ya kaptıran Onur, yeniden forma giymek için çalışmaya ve beklemeye devam ediyor. Başarılı kaleci, bu günlerde ayrıca 2013 yılında bitecek sözleşmesinin uzatılma konusuyla da meşgul oluyor.
Trabzonspor 'a kalma isteğini defalarca dile getiren Onur 'un bir süre önce yönetimle yaptığı görüşmelerde de anlaşma sağlandığı belirtilmişti. Resmi imzanın atılmasının uzamasının ise maddi konulara dayandığı ileri sürüldü. Taraflar arasında varılan sözlü anlaşmanın ardından bordo-mavili yönetimin, takım içi dengeleri öne sürülerek fiyatta indirim isteği belirtiliyor. Başarılı kalecinin ise gerekli fedakarlığı yaptığını söyleyerek, talebi geri çevirdiği bildiriliyor.