Kardemir Karabükspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında yarın sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

  Hasan Doğan Spor Tesisleri`nde, teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde gerçekleştirilen ve sakatlıkları devam eden Deumi, Şenol, Anıl, Mehmet ve Erkan`ın katılmadığı antrenmanda oyuncular, teknik çalışma yaptı.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri ve rakipleri Samsunspor için çok önemli bir hafta olduğunu, her iki takımın da galibiyete ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Kendilerini rakiplerinin durumunun değil üst sıralardaki takımların durumunun ilgilendirdiğini belirten Korkmaz, şöyle konuştu:``Bugün son antrenmanımızı yaparak kampa girdik. Taraftarımızın önünde oynayacağız, kazanmamız gereken bir maç. Kardemir Karabükspor her takımı yenecek güçte ve kalitede. Samsunspor karşısında kazanmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Taraftarımızın desteği de çok önemli. Takımı yalnız bırakmasınlar.``(AOL-CC-İLK-MVA)  

Kaynak: AA