Hakan Kutlu: Futbol ve Mücadelemiz İyi Ama Gol Sorunu Yaşıyoruz

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, en azından beraberliği hak ettiklerini ama sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

  Kutlu, 'Futbol ve mücadelemiz iyi ama gol sorunu yaşıyoruz. 'dedi.

Manisaspor 'un Ankaragücü 'nü 1-0 mağlup ettiği maç sonrası düzenlenen basın toplantısından açıklamada bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, oyun olarak iyi şeyler yaptık belirterek, ''Gelişim sağladığımızı gördük. İlk yarı 1-2 pozisyon bulduk. Futbol ve mücadelemiz iyi ama gol sorunu yaşıyoruz. Bu çocuklar 1-2 aya kadar alt kategorilerde oynuyorlardı. Ama kendilerinden çok memnunum. Kişisel bir hata ile gol yedik. En azından beraberlik olabirlirdi ama olmadı. ''dedi.


Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat ise yaptığı değerlendirmede Ankaragüçlü genç oyuncuları kutlamak gerektiğini ifade ederek, ''Çok fazla yapacak bir değerlendirme yok. İlk yarı ve ikinci yarı çok sayıda gol poozisyonlarımız var. Genç bir kadroya karşı mücadele ettik. Bir nevi kendi talebelerime karşı oynadık. Golü geç bulmamız sıkıntıya soktu. Ama kazandığımız için mutluyum. ''şeklinde konuştu.


Ankaragüçlü futbolcuları İshak ve Serkan da kora kor bir mücadele sergilediklerini, ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini vurgulayarak, özellikle son 15 dakika müthiş bir performans sergilediklerini ama golü bulamadıklarını vurgulayıp Manisaspor 'u tebrik ettiklerini kaydettiler.

Manisasporlu oyuncular Vicucevic ve Makukula ise, oyunun ilk dakikalarından itibaren kontrolün kendi ellerinde olduğunu ifade ederek, tek golle de olsa kazandıklarını söylediler.