Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam'dan açıklama

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam:''Oyuncularımın maçın son dakikasına kadarkazanmak için ortaya koyduğu mücadelen memnunum''BURSA - 05.

  Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 0-0 biten Orduspor maçına ilişkin olarak, ``Oyuncularımın maçın son dakikasına kadar kazanmak için ortaya koyduğu mücadeleden memnunum`` dedi.

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Orduspor`un maça 1 puan parolasıyla çıktığını, savunma ağırlıklı bir oyun sergileyip, kontrataklarla gol aradığını söyledi.

Orduspor`un son haftalarda çıkışa geçen bir takım olduğunu ifade eden Sağlam, ``Genel anlamda oyunun hakimi ve yönlendiren bizdik. İlk yarıda Pinto, ikinci yarıda Ozan, Batalla ve Turgay ile girdiğimiz pozisyonlar vardı. Kapanan rakibimizi açmakta ikinci yarı başarılı olduk ama fırsatları değerlendiremedik`` diye konuştu.

Sağlam, sahadan galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, şöyle devam etti:``Oyuncularımın maçın son dakikasına kadar kazanmak için ortaya koyduğu mücadeleden memnunum. Bundan sonra fazla maç kalmadı. Rakibi de tebrik ediyorum. Hakemin kalecinin oyunu soğutma ve yavaşlatma çabalarına 90 artı 3`te cevap vermesi, futbol oynamak isteyen bir takım için üzücü. Bütün hakemlere söylüyorum, bu konuda daha dikkatli olmalılar. Sanıyorum kaleci kullandığı aut atışlarda 7-8 dakika çaldı. Bizim de kapanan rakiplere karşı daha iyi hazırlanmamız gerekiyor.``(DAT-MTE)  

Kaynak: AA