Trabzonspor'da Skor ve Mücadele Keyifleri Kaçırdı

Alınan yenilginin yanında bordo - mavili futbolcuların ortaya koyduğu mücadele de beğenilmezken, maçın hakemi Hüseyin Göçek’in yönetimi de tepkilere neden oldu.

  Kaybedilen 3 puanın yanı sıra futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden dert yanan teknik direktör Şenol Güneş, oynadıkları oyunun ve aldıkları sonucun çok kötü olduğunu söyledi.

Antalya deplasmanındaki mücadeleleri ile beraberliği dahi hak etmediklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, 2 - 1 'lik yenilginin kendilerini sarstığını kaydetti. Antalya deplasmanında takım olarak iyi olmadıklarına dikkat çeken Güneş, Trabzonspor 'un en kötü halinin bile o maçtan daha iyi oynayacağını vurguladı. Tecrübeli teknik adam, oyuncularının bu performansı karşısında, maçın hakemi Hüseyin Göçek 'in yanlışlarını değerlendirme gereği dahi duymadığını ifade etti.

Geçtiğimiz hafta Bursaspor maçını 2-1 kazanan ilk 11 'i Antalyaspor karşısında bozmayan başarılı teknik adamın, 26. haftada sahalarında oynayacakları Gaziantep maçında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Güneş 'in iki maçtır kulübede oturttuğu Celustka ile sakatlığı büyük oranda geçen Glowacki 'yi bu hafta ilk 11 'de sahaya sürmeyi planladığı belirtiliyor. Tecrübeli teknik adamın, son iki maçta özellikle forvet elemanlarında yaşanan durguluk nedeniyle de oyuncularına uyarılarda bulunacağı öğrenildi.

BURAK YILMAZ İKİ HAFTADIR SUSKUN
Bordo - mavili ekipte, takımın gol yükünü çeken ve 25 golle krallıkta açık ara zirvede bulanan Burak Yılmaz da iki haftadır gol atamıyor. Burak 'ın suskun kaldığı Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında diğer forvetler de ona ayak uydurdu.
Forvetlerin sustuğu iki maçta da defans oyuncuları devreye girdi. Bordo - mavililer, Giray Kaçar 'ın attığı 2 golle Bursaspor maçını kazanırken, Medical Park Antalyaspor karşısında bu kez bir başka defans oyuncusu Mustafa Yumlu devreye girdi, ancak genç oyuncunun attığı 1 gol galibiyet için yeterli olmadı.