Maçın Ardından

''Beni bilen biliyor kimsenin adamı değilim, bugünekadar da olmadım''-''Bu takım varsa, Beşiktaş basketbol takımı, Avrupave Türkiye'de şampiyonluğa oynuyorsa, bunun tek nedeniDemirören ailesidir''

  Beko Basketbol Ligi`nde Pınar Karşıyaka`yı 88-80 yenen Beşiktaş Milangaz`da antrenör Ergin Ataman, rakiplerini iyi bir oyun ve net bir skorla mağlup ettiklerini söyledi.

Ergin Ataman, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti. Ataman, ``Karşımızda güçlü bir takım vardı. Net bir şekilde yenmeyi başardık. Oyuncularımı gönülden kutluyorum`` dedi.

-Demirören`e yönelik protesto-Ataman, siyah-beyazlı taraftarların, karşılaşmada Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören`e yönelik protestosuna da değindi. Demirören aleyhine yapılan tezahüratların kendisini son derece üzdüğünü ifade eden Ataman, şöyle konuştu:``Bugün beni son derece üzen bir atmosferle karşılaştım. Bu takım sadece ve sadece alkışı ve desteği hak ediyor. Benim moralim bozuldu. Beni bilen biliyor kimsenin adamı değilim, bugüne kadar da olmadım. Bu takım varsa, Beşiktaş basketbol takımı, Avrupa ve Türkiye`de şampiyonluğa oynuyorsa, bunun tek bir sebebi vardır. Bu ne Ergin Ataman ne de yöneticilerdir. Bunun tek nedeni, Demirören ailesidir. Demirören ailesi bu takıma destek olmasaydı ne Deron Williams`lar ne Morrison`lar, Arroyo`lar, ne Mensa Bonsu`lar olurdu. Sezon başında hiç kimse takıma sahip çıkmazken, takım dağılmışken, Demirören Grubu sahip çıktı. Ne oyuncuların ne de bizim, ne de Demirören ailesinin, basketbol sahasında bunu hak ettiğini düşünüyorum. Ben duygusal bir insanım. Sezon sonunda Beşiktaş`la ilgili bir çok şeyi yeniden düşüneceğim.``-Pınar Karşıyaka cephesi-Pınar Karşıyaka Antrenörü Hakan Demir, Beşiktaş Milangaz`ın her pozisyonda iyi oyuncuları olan bir takım olduğunu kaydederek, şöyle söyledi:``Böyle bir takımla oynamak için sizin de her pozisyondaki oyuncunuzdan verim almanız gerekir. İki ya da üç oyuncuyla yenebileceğiniz bir takım değil. Belli pozisyonlarda son derece verimsizdik. Beşiktaş`a karşı bunları yaptığınız da yalnızca mücadele edebilirsiniz ama maçı kazanma noktasına getiremezsiniz. Beşiktaş Milangaz`ı tebrik ediyorum.``(EG-ERC-ALİ)  

Kaynak: AA