Keşansporlu Futbolcular Kazan Kaldırdı

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’nin 11.Grubunda mücadele eden Keşansporlu futbolcular, 7 Ocak 2012 tarihinde Antalya’nın Korkuteli ilçesi yakınlarında geçirdikleri kazanın ardından sorunlarını çözemeyen yöneticilere tepki gösterip, “Lige bu şartlarda devam edemeyiz” dediler.

  Keşansporlu, Özdemir Deniz, Yaver Varol, Serkan Erbay, Feyzullah Hardal, İbrahim Borazan, Melih Yıldız, Gökhan Dönmez, Rıfat Aras, Mehmet Ağaoglu, Muharren Doğan, Şahin Gümüş ve Kamil Çetintaş yaptıkları açıklamada, maddi ve manevi olarak büyük sıkıntı içinde olduklarını ve sorunun çözülmesi için yönetimde muhatap bulamadıklarını bildirdiler.
Antalya 'nın Korkuteli ilçesinde 7 Ocak tarihinde geçirdikleri kazada Can Çetinkaya ve Güner Yıldız 'ın öldüğünü bir çok arkadaşlarının da yaralandığını vurgulayan Keşansporlu futbolcular, açıklamalarına şöyle devam ettiler: ”Zaten psikolojik olarak sıkıntı içindeydik. Keşan 'a geldiğimiz sürede de psikolojimiz daha da bozuldu. Kimse tesislerimizin ne durumda olduğunu bilmiyor. Büyük sıkıntı içindeyiz. Yönetimden de muhatap bulamıyoruz. Bizim yaptığımız fedakarlığı yönetim kurulu göstermiyor. Ayakkabılarımız kazada kayboldu. İdmana spor ayakkabı ile çıkıyoruz. Bizlere destek veren Kaymakamımız ve belediye başkanımızı takım olarak sorunların çözümüne yardımcı olmaya davet ediyoruz. Şartlar devam ederse bu şekilde lige devam edemeyiz.”