Dillioğlu Tesisleri'nden Başarılı Sporcuları Teşekkür Yemeği

Türkiye Karate Federasyonu'nun düzenlediği 1.Uluslararası Avrasya Karate Turnuvası'nda 3 altın, 2 gümüş ve 15 bronz madalya kazanan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü Karate Takımı'na Dillioğlu Tesisleri teşekkür yemeği verdi.

  Beşikdüzü Dillioğlu Tesisleri`nde düzenlenen yemeğe Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Suat Soylu, Beşikdüzü İlçe Başkanı ve il Genel Meclis Üyesi Harun Demirci, Okul Aile Birliği Başkanı İsmet Kukul, Karate Antrenörü Murat Yıldızlar, sporcular ve aileleri katıldı.

Yemekte konuşan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Suat Soylu, 27-29 Ocak tarihlerinde Türkiye Karate Federasyonu`nun ev sahibi ülke olarak Artvin, Arhavi 'de düzenlenen 1. Uluslararası Avrasya Karate Turnuvası`nda Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, Rusya, İran, Kazakistan ve Özbekistan ülkelerinden toplam 500 sporcunun mücadele ettiğini söyledi. Turnuvada Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü olarak Trabzon 'u ve Vakfıkebir 'i gururla temsil ettiklerini ifade eden Okul Müdürü Soylu, 3 altın 2 gümüş ve 15 bronz madalya olmak üzere toplam 20 madalya kazandıklarını belirtti.

Sporcuların başarısı ile gurur duyduklarını ifade eden Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, eğitimin en önemli başlıklarından birisinin de spor olduğunu söyledi. Arısoy, “Eğitim sürecinin hayat hazırlıklarında kendinizi en iyi ifade edebilmenin yollarından bir tanesi de spordur. Spor, kişinin öz güvenini kazanma, kendini en iyi şekilde ifade edebilme sanatıdır. Yaptığınız iş hayata, daha önemli hazırlanmanızı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.