Chelsea İle Manchester United Tarihe Geçecek Bir Maç Oynadı

Premier Lig'de bu sezon gollü geçen dev maçlara bir yenisi daha eklendi. Chelsea ile Manchester United tarihe geçecek bir maç oynadı. MaNU 3-0'dan süper bir dönüş yaptı.

  Premier Lig'de bu sezon gollü geçen dev maçlara bir yenisi daha eklendi. Chelsea ile Manchester United tarihe geçecek bir maç oynadı, Maviler 51. dakikada üç farklı üstünlüğü yakaladı, ancak muhteşem bir geri dönüşüne imza atan Manu beraberliği kurtardı.

Premier Lig'de haftanın dev maçında Chelsea ile Manchester United 3-3 berabere kaldı. Maça deplasmanda olmasına rağmen iyi başlayan ManU istediği baskıyı kurdu ancak Cech duvarını geçemedi. Dakikalar ilerledikçe oyunda dengeyi kuran Chelsea, 36. dakikada golü buldu. Londra ekibinin belki de en formda ismi olan Sturridge kendi yaratttığı pozisyonda ceza saha içinde topu ortaya çevirdi, Evans'a çarpan top ağlarla buluştu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Chelsea ikinci yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya Chelsea fırtına gibi başladı. 46. dakikada Mata enfes bir vole ile farkı ikiye çıkardı, 51. dakikada sağ taraftan yapılan ortaya iyi vuran David Luiz durumunu bir anda 3-0'a getirdi. 57. dakikada Manchester United penaltı kazandı, topun başına geçen Rooney skoru 3-1 yaptı.

Bu golden sonra moral kazanan ManU rakip kaleye daha etkili gitmeye başladı. 69. dakikada Howard Webb bir kez daha Manchester lehine penaltı verdi. Beyaz noktanın başına geçen Rooney ilk golde olduğu top ile Cech'i ayrı köşelere gönderdi. Kalan dakikalarda baskını iyice artıran Kırmızı Şeytanlar, 84. dakikada Hernandez ile eşitliği yakaladı.