Beşiktaşlı Futbolcular: Derbiyi Kaybettik Üzgünüz

Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

  Siyah-beyazlı takımın deplasmanda Fenerbahçe`ye 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen toplantıya katılan genç futbolcu Ersan Gülüm, derbiyi kazanmak için geldiklerini belirterek, 'Maalesef derbi maçı kaybeden biz olduk. İkinci yarı iyi oynayan bizdik ama buradan 2-0 mağlup ayrılıyoruz. Üst üste üç maçta kötü sonuç aldık. Sivasspor`u deplasmanda yenip bunu telafi etmek istiyoruz 'dedi.

Bir gazetecinin 'Hocan sana sol bekte görev verdi. Bundan önce hiç sol bekte oynadın mı? 'sorusuna Ersan Gülüm, 'Ben uzun süre bir sakatlık dönemi geçirdim. İnşallah bunu atlattık diye düşünüyorum. Daha önceleri sol bek oynadım. Atağa çıkmayı seviyorum ama bugün hocamız taktiksel anlamda çıkmamı istemedi. Performans olarak henüz hazır değilim. Paf takımı ile iki tane maç oynayıp derbiye çıktım. 90 dakikayı tamamlayabilmem için fazla ileri çıkmamam gerekiyordu 'diye konuştu.

Beşiktaş`ın Alman futbolcusu Ernst de, derbi maçta ikinci yarı oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu ancak final paslarını iyi değerlendiremediklerini söyledi.