Aykut Kocaman: Şampiyonluk Yolundaki Rakiplerden Birisini Yenmek Mutluluk Verici

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden birisi karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

  Sarı-lacivertli takımın kendi evinde Beşiktaş`ı 2-0 mağlup ettiği derbi maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan genç teknik adam, 'Kendi sahamızda oynamanın avantajıyla skoru lehimize çevirmek için maça son derece istekli başladık. Oyunun kontrolü bizdeydi. Öne geçtik fakat skoru arttıramadık. İkinci yarı Beşiktaş`ın üstünlüğü ile geçti. İkinci yarı daha fazla savunma yapıp zaman zaman gol aradık. Şampiyonluk serisinde en büyük rakiplerimizden bir tanesi karşısında galip gelmek mutluluk verici. Futbol olarak biraz dalgalı seyir izliyoruz. Şampiyonluk serisine girmeden önce bunu stabil hale getirmemiz gerekiyor 'dedi.

Kocaman, Spor Toto Süper Lig`de birçok takımın üç günde maç yaptığı için bunun sorun olarak bütün takımlarda görüldüğünü kaydetti.

Genç hoca, bu sezonki temel amaçları içinse şunları söyledi: 'Bu sezon hem planlama hem de genel olarak sağlıklı bir sezon gibi gözükmüyor. Temel amacımız her maçı kazanmaya çalışmak. Bu durum benim temel amacımın dışında, bunu itiraf ediyorum. Bu sene öyle veya böyle oyun kuralları içinde kazanmak zorundayız. Bazen topyekün hücum, bazen topyekün savunma yapacağız. '