Spor Toto Süper Lig

Antalya Expo Center Fuar alanında düzenlenen ANFAŞ BEVEX İçecek İhtisas Fuarı'na katılan Kristal Kola Genel Müdür Yardımcısı Burak Erdoğan "Hedefimiz gazsız içeceklerin okullarda artırılması" dedi.

  1993 yılında İhlas Holding bünyesinde faaliyete başlayan Kristal Kola 2-4 Şubat 2012 tarihleri arasında Antalya Expo Center`de düzenlenen ANFAŞ BEVEX Fuarında ürünlerini sergilemeye devam ediyor. Kristal Kola`nın gazlı ve gazsız içecekler, meyveli ve sade maden suyu, doğal kaynak suyu üreten bir firma olduğunu söyleyen Kristal Kola Genel Müdür Yardımcısı Burak Erdoğan, 'Kristal Kola`nın 4 tane fabrikası var. Türkiye çapında yaklaşık 200 bayi ile çalışıyoruz. Antalya`da bulunmamızın sebebi özellikleenerji içeceği. Yaklaşık 46 ülkeye ihracat yapan bir firmayız 'diye konuştu.

Şeftali, vişne ve çilek olmak üzere piyasa yeni gazsız ürünler çıkardıklarını söyleyen Erdoğan, Türkiye`de ve yurt dışında hemen-hemen bütün fuarla katıldıklarını belirtti. Okullarda gazlı içecekler yasaklandığı için bu ürünlere yer verdiklerini kaydeden Erdoğan, 'Okullarda gazlı içecekler yasaklandığı için yeni ürünler çıkardık, bunların çeşitlerini artıracağız. Hedefimiz tüm okullar ve gazlı içecekten kaçan insanlar. Gazsız içeceğinde yavaş-yavaş fren yükseliyor 'şeklinde konuştu.  

Kaynak: İHA