Plaj Voleybolu İıı. Açık Turnuvası Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu Ligi 3. Açık Turnuvası'nı Bayanlarda Balnak, erkeklerde de Halkbank kazandı.

  Turnuvanın son gününde yapılan final müsabakalarında; erkeklerde Halkbank Ziraat Bankası´nı, bayanlarda da Balnak, Beşiktaş´ı aynı sonuçlarla 2-0 mağlup ederek birinciliği ve 1000´er lira para ödülünü kazandılar.

Bayanlarda dördüncü olan Spor AVM Spor Kulübüne ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Kurullar Büro Müdürü Av. Nihal İşçi verirken, üçüncü olan Tirebolu Spor kulübüne ödülünü MHK Genel Sekreteri Cemalettin Özmen, İkinci Olan Beşiktaş Spor Kulübüne ödülünü Açık Turnuva Teknik Koordinatörü Yaşar Yılmaz ve birinci olan Balnak Spor Kulübüne ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık takdim etti.

Erkeklerde dördüncü olan Beşiktaş Spor Kulübü`ne ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Teknik İşler Birim Müdürü Orhan Aydın verirken, üçüncü olan Balnak Spor kulübüne ödülünü MHK Genel Sekreteri Cemalettin Özmen, İkinci Olan Ziraat Bankası Spor Kulübüne ödülünü Açık Turnuva Teknik Koordinatörü Yaşar Yılmaz ve birinci olan Halkbank Spor Kulübüne ödülünü Başkan Erol Ünal Karabıyık takdim etti.