Medical Park Antalyaspor umutlu

Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısında oynadığı 7 maçın6'sını kazanan Trabzonspor, Antalyaspor karşısına yükselişini sürdürmek amacıyla çıktı.

  Spor Toto Süper Ligi`nin ikinci yarısında oynadığı 7 karşılaşmanın 6`sını kazanan Trabzonspor, Antalyaspor karşısında yükselişini sürdürmek için sahaya çıktı.

Ligin ikinci yarısının en fazla puan toplayan takımı olan Trabzonspor, kırmızı-beyazlıları yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak amacıyla sahaya çıktı. Trabzonspor`da ülkesinin milli takımında bulunan Zokora`nın yanı sıra sakatlıkları süren Glowacki, Vittek ve Tayfun forma giymedi.

Ligde son 4 maçta 3 puana hasret kalan Medical Park Antalyaspor`da ise kırmızı kart cezalısı İbrahim Dağaşan ile sakatlığı bulunan Ali Zitouni sahada yer almadı.

Kırmızı-beyazlılarda yeni transfer Jaba ilk 11`de sahaya çıktı. Yeni transferlerden Janda ve Sinan Kaloğlu ise yedeklerde yer aldı. Antalyasporlu taraftarlar yeni transferlere büyük ilgi gösterdi.

İki takım da maçtan 45 dakika önce ısınmak için sahaya çıktı. İki takım taraftarları da futbolcularına sevgi gösterilerinde bulundu.

-Başkanlar yan yana izledi-Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, karşılaşmayı yan yana izledi. Güneşli ve 16 derece sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya Medical Park Antalyasporlu taraftarlar beklenen ilgiyi göstermedi. Açık tribün ve kale arkalarında boşluklar gözlendi. Trabzonsporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı.

Medical Park Antalyaspor sahaya ``Organ bağışlamak yaşam bağışlamaktır`` yazılı pankart ile sahaya çıktı. Medical Park Antalyasporlu taraftarlar Antalyalı olan Burak Yılmaz`ı da tribüne çağırarak alkışladı. Burak da Antalyasporlu tribünleri selamladı.

Kırmızı-beyazlı taraftarlar geçen hafta oynanan karşılaşmada Galatasaraylı taraftarlarla gerginlik yaşayan kaleci Ömer`e de sevgi gösterilerinde bulundu.
 

Kaynak: AA