Levent Eriş: Kazanmanın Bu Kadar Zor Olacağını Tahmin Etmedik

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Bank Asya 1.Lig’inde kendi sahalarında İstanbul Güngörenspor’u 2-0 yendikleri maçın ardından, kazanmanın bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmediğini söyledi.

  Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Eriş, ikinci devrede çok iyi bir performans sergilediklerini ancak futbolda kazanamayınca bunun bir anlamının olmadığını ifade etti. Eriş, “Maalesef Türkiye 'de böyle bir gerçek var. Ama biz oyuncularımızın mutlaka bu iyi oyunun karşılığını alacağını biliyorduk.” dedi. Son üç haftada ligin alt sıralarında yer alan rakip Güngörenspor 'un son üç haftada 5 puan kazandığını hatırlatan Eriş, “Zor bir maçın bizi beklediğini biliyorduk. Biz her zamanki gibi oyunun başında çok sayıda pozisyon yakaladık. Eğer bunlardan bir tanesini gole çevirebilseydik, kırılma anını daha erken gerçekleştirebilirdik. İlk yarıya oranla ikinci 45 dakikada daha az pozisyon bulduk. Ama futbol işte böyle bir şey. Yakaladığınız az fırsatı gole çevirdiğinizde oyunu lehinize çevirebiliyorsunuz. Biz de böyle bir şey başardık. Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda elbet kazanmak çok önemliydi. Umarım bu galibiyet ilerdeki serilerin başlangıcı olur. Oyuncularımı tebrik, taraftarımıza teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

GÖKSU: BU KADAR KÖTÜ OYUN BEKLEMİYORDUK
İstanbul Güngörenspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu ise Adanaspor 'u tebrik etti. Karşılarında beklemedikleri kadar istekli bir takım gördüklerini ifade eden Göksu, maçın bu kadar zorlu geçeceğini düşünmediklerini belirtti. Son haftalarda aldıkları puanlarla yukarıya doğru bir ivme yakaladıklarını ancak Adanaspor 'un ortaya koyduğu tempoya karşı koyamadıklarını belirten Göksu, “Bir bahane değildir ama geçen haftaki yoğun karda iyi bir antrenman dönemi geçiremedik. Yine de bu kadar kötü bir oyun beklemiyorduk. Skor hiç önemli değil; fakat yukarıya doğru çıkan bir Güngören 'in bir mağlubiyetle kesilmesini beklemiyorduk. Önümüzdeki hafta iyi organize olmuş halde çıkmak istiyoruz.”değerlendirmesini yaptı.