Körfez Futbol Kulübü'nün gözü yükseklerde

Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Güller:''3 veya 4 Maçlık Bir Galibiyet Serisi Yakaladığımız zaman Yine Ligin Üst Sıralarındaki Yerimizi Alacağız'' dedi

  Lig Kırmızı Grup`ta mücadele eden ve ligin ikinci yarısında 3 maçta 1 puan alarak zirve yarışından uzaklaşan Körfez Futbol Kulübü, galibiyet serisi hedefliyor.

Körfez Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Güller, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları 3 maçtan 1 puan alabildiklerini söyledi.

Ligin üst sıralarında yer alan takımlardan puan olarak uzaklaştıklarını ifade eden Güller, gelecek maçlarda puan kazanarak üst sıralara yükseleceklerini savundu.

Güller, takımın teknik ve fiziki kapasitesinin iyi durumda olduğunu, bu nedenle de üst sıralarda tekrar yer alacaklarını belirterek, ``Takıma yeni katılan oyuncular önümüzdeki haftalarda maçlarda yer alacaklar. Yeni transfer edilen Tayfun Özkan, Adıyamanspor maçında sakatlandı. Zannedersem 6 veya 7 hafta takımda yer alamayacak`` diye konuştu.

Ligin ikinci yarısında oynadıkları maçlarda gol atmakta sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Güller, şunları kaydetti:``Forvet oyuncusu Mehmet Albayrak`ın sakatlanmasından sonra takımda eksiklik hissettik. Mehmet`in sakatlanmasından sonra onun yerini doldurabileceğine inandığımız Tayfun`u aldık fakat oyuncumuz sakatlandı. Mevkisel anlamda oyuncu eksikliklerimiz vardı. Fakat yapmamız gereken transferlerde anlaştığımız birkaç futbolcu ile sözleşme imzalayamadık. Bu yüzden de sıkıntılar yaşadık. Üç maçta şanssızlığımızdan dolayı galibiyet alamadık. Oynadığımız bütün maçlarda pozisyonlar yakaladık. Şu an ki gidişatı olağanüstü durum olarak değerlendiriyoruz. 3 veya 4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladığımız zaman yine ligin üst sıralarındaki yerimizi alacağız.``  

Kaynak: AA