Hikmet Karaman: Sonuçtan Memnun Değilim

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyetten memnun olmadığını söyledi.

  Maçtan mutlak suretle puanla ayrılmaları gerektiğini ancak bunu gerçekleştiremediklerini kaydeden Karaman, “İnşallah önümüzdeki hafta bunu telafi ederiz.” dedi.
Karaman, Galatasaray maçının ardından düzenlediği basın toplantısıyla sonucu değerlendirdi. Sonuçtan memnun olmadığını dile getiren Karaman, “Özellikle ilk 45 dakikada gol şansı olarak Galatasaray 'a oranla üstünüz. İkinci yarıya golle başladık. Ama iki tane bireysel hata oldu. Oynadığımız rakip Galatasaray. Hele ilk goldeki bireysel hata affedilir gibi değil. 1-1 'den sonra hemen akabinde ikinci golü yedik. Onu da top ayağımızdayken yedik. Sonraları oyunu riske ettik ama gol şansı bulamadık. Genel 90 dakika içerisinde bana göre memnun olduğum birçok durum var. Ama değiştirmemiz gereken de birçok şey var. Kalan maçlarımızda bu değişikleri de sahaya, sonuca yansıtarak devam edeceğiz. Haftaya önemli bir Trabzonspor maçına çıkıyoruz. Aslında bugünkü maçta mutlak suretle puanla ayrılmamız gerekiyordu. İnşallah önümüzdeki hafta bunu telafi ederiz.” şeklinde konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Binya da kazanmaya yakın oldukları bir maçı kaybetmelerinin çok üzücü olduğunu dile getirdi. Golü attıktan sonra ya skoru koruma ya da farkı açıp kendilerini garantiye alma yoluna gidebileceklerini ifade eden Binya, “Aslında bizim açımızdan bu kadar basit bir maçtı. Ama Galatasaray gibi takımlara karşı hatalar yapmamanız gerekiyor. Özellikle bireysel hatalar yaptığınız zaman Galatasaray affetmiyor. Bugün de öyle oldu. İlk yarıda bu kadar pozisyona girip, sonra da ilk golü bulup, evimizde kaybetmemiz ciddi anlamda bizi çok üzdü. Ama tabii bu maça takılmamamız lazım. Önümüzde çok önemli karşılaşmalar var ve hala alt sıralarda bulunuyoruz.” diye konuştu.