Eyüpspor, Sarıyer Derbisine Hazır

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor, bugün gerçekleştirdiği ter idmanıyla Sarıyer maçının hazırlıklarını tamamlayarak Greenpark’ta kampa girdi.

 
Teknik Direktör Hasan Çelik, 2. Lig`in İstanbul derbisini kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Lig 'deki her maç bizim için çok önemli. Ancak bana göre Sarıyer derbisi sezonun en zor maçı olacak. Hafta arası olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarımızı aksatmadık.`` dedi.

TEK YÜREĞİZ
Hasan Çelik, derbiyi kazanmayı çok istediklerini belirterek, “Oyuncularımın bu maçı kazanma istekleri yaptığımız antrenmanlardan belli oluyor. Artık onlar da kazanamaya alıştılar. Altı puanlık bir maça çıkıyoruz. Yenersek rakibimizle aynı puana geleceğiz. Camia olarak derbiye çok iyi hazırlandık. Yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla tek yürek olduk ve kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz.” şeklinde konuştu.


KAZANAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ
Eyüpspor Futbol Şubesi Sorumlusu Habib Sever ise sezonun 2. yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını bu başarıyı Sarıyer maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.
Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını da belirten Sever, “Takım olarak iyi bir hava yakaladık ve moral motivasyon anlamında üst seviyedeyiz. Öncelikle karşılaşmanın dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmesini arzu ediyorum. İki takım içinde zor bir karşılaşma. Eğer belirlediğimiz hedeflere ulaşmak istiyorsak kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Güzide iki kulübün karşılaşmasına yakışır bir futbol sergilenmesini bekliyorum.`` ifadesini kullandı.


SARIYER 'İ EYÜPSULTAN 'A YAKIŞIR ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Futbol Şube Sorumlusu Habib Sever, İstanbul derbisinde Eyüpsultan 'da Sarıyer 'in en iyi şekilde ağırlayacağından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.

Eyüpspor ile Sarıyer arasında ezeli bir rekabet olduğunu da belirten Sever, “Ancak bu rekabet her zaman dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmiştir. İki takımın taraftar gurupları maçtan önce bir araya geldiler ve güzel bir ortam oluşturdular. Maçın sonunda yine kazananın dostluk ve centilmenliğin olacağından hiç şüphem yok. Misafirimiz Sarıyer 'i ilçemizde ağırlamanın onurunu gururunu yaşayacağız.`` diyerek sözlerini noktaladı.

Bu arada Sarıyer maçının 18 kişilik kadrosu Teknik Direktör Hasan Çelik tarafından şöyle belirlendi:
Murat Şahin, Mustafa Arslan, Tayfun Taner, Doğan Altınkaya, Mehmet Budak, Aytürk Hocaoğlu, Ufuk Aslan, Koray Kurt, Emrah Eyüboğlu, Tuncay Süren, Halil Çelik, Savaş Esen, Mustafa Çiçek, İsa Kaykun, Hakan Akbaş, Ali Tuna Tanyıldız, Eser Yayla, Onur Demirtaş.