Beşiktaş kan ağlarken, Q7 ve Hugo'nun dünya umurlarında değil

Beşiktaş taraftarı alınan kötü sonuçlara kahrolurken, sahada gezinen Hugo Almeida ile F.Bahçe derbisi öncesi kırmızı kart gören Quaresma'nın dünya umurunda değildi... Yönetim ve Carlos Carvalhal bu görüntüye ne diyecek?

  Kayseri ve Mersin İdman Yurdu önünde üst üste yenilgiler yaşayan Beşiktaş'ta moraller bozuk... Siyah- Beyazlı taraftarlar, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular kaybedilen 6 puan nedeniyle büyük üzüntü yaşıyor. Fakat alınan bu kötü sonuçlarda büyük sorumluluğu olan iki kişi adeta gününü gün ediyor.

SANKİ HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ!
Sahada adeta hayalet gibi dolaşan Almeida ve gördüğü sorumsuzca kırmızı kartla Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Quaresma, Mersin maçı sonrasında soluğu Ortaköy'de aldı. Sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden iki Portekizli yıldız girdikleri mekanda eğlendikten sonra evlerinin yolunu tuttu.

TARAFTARIN ARTIK SABRI TAŞTI
İki futbolcu da mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakırken, Quaresma'nın şapkasıyla yüzünü gizlemesi dikkat çekti. Şükrü Saracoğlu'nda yarın oynanacak kritik Fenerbahçe maçı öncesinde iki yıldızın sorumsuzca tavırlarına yönetim ve teknik direktör Carvalhal'in vereceği tepki de merak ediliyor. Yaşadığı sakatlığın ardından sahalara dönen fakat aldığı kilolarla dikkat çeken Quaresma konusunda taraftarın da sabrı taşmış durumda. Bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Almeida da hedef tahtasında...

BAŞKAN DEMİRÖREN DE ÇOK RAHATSIZ
Takım çok önemli bir derbi arefesinde olduğu için yönetimin şimdilik yaşanan disiplinsizlere bir yaptırım uygulamayacağı belirtiliyor. Fakat Fenerbahçe maçı sonrasında Carvalhal'le toplantı yapılacağı ve yaşanan sıkıntıların masaya yatırılacağı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören'in de takımdaki disiplinsizlikten çok rahatsız olduğu gelen bilgiler arasında.

ÇETE ARTIK CAN SIKIYOR
Beşiktaş taraftarının Q7 ve Çetesi olarak adlandırdığı Portekizli futbolcular bu sezon gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Almeida ve Simao beklentileri bir türlü karşılayamazken, Quaresma disiplinsiz hareketleri ile tepki çekiyor. Son haftaların başarılı ismi Fernandes de cezalı olduğu için derbide takımını yalnız bırakacak.