Akhisar Belediyespor ile Boluspor maçı 0-0 bitti

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Boluspor karşısında alınan beraberliğe karşın takımının 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan verdiği mücadeden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

  Hamzaoğlu, Bank Asya 1. Lig`de Bolusupor ile oynadıkları ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçta her iki takımın da kontrollü oyunu tercih ettiğini ve risk almak istemediğini belirtti.

Bunun sonucunda genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, son dakikalara doğru istedikleri pozisyonu bulduklarını ancak değerlendiremediklerini dile getiren Hamzaoğlu, şunları söyledi:``Sonuçta iki takım da 2 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta çok iyi bir oyunla iyi skor elde etmiş Boluspor ile oynadık. Bizim de üzerimizde geçen haftanın moral bozukluğu vardı. Onu unutturmak istiyorduk ama olmadı. Bugün önde çoğalmada biraz sıkıntı yaşadık, rakip de disiplinli oynayınca pozisyon bulmakta zorlandık. Ancak yine de takımımın oyun disiplininden kopmadan 90 dakikayı tamamlaması bizi memnun etti. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçını düşünmeye başladık. Eğer zirve mücadelesi veriyorsak, bu hafta oynayacağımız deplasman maçından iyi bir sonuçla dönmek zorundayız. İnşallah bunu da başaracağız.``-Boluspor cephesi-Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise her maça kazanmak için çıktıklarını belirtti.

Akhisar`da oynadıkları maçın, ligdeki konumları itibariyle kaybedilmesi durumunda her iki takım için de sıkıntı doğurabilecek nitelikte olduğuna işaret eden Kızıltan, ``Akhisar Belediyespor maçından alınan 1 puan, Boluspor için iyi puandır. Çünkü lig sonunda ikili averajları düşündüğünüzde buradan alınan 1 puan avantajdır`` dedi.
 

Kaynak: AA