Güntekin Onay,Patronu Yıldırım Demirören'i Yerden Yere Vurdu

NTV'de ekrana gelen Yüzde Yüz Futbol programının sunucusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın Mersin İdman Yurdu'na yenildiği maç sonrası, Beşiktaş Başkanı Demirören'e sert eleştirilerde bulundu.

  Aynı zamanda Vatan Gazetesi'den de patronu olan Yıldırım Demirören hakkında ağır sözler söyleyen Güntekin Onay, Demirören için “Kulüpler Birliği Başkanlığı ile uğraşacağına biraz da Beşiktaş Başkanlığı ile uğraşsın” ifadelerini kullandı.

DEMİRÖREN'İ YERDEN YERE VURDU
Beşiktaş'ın kendi evinde Mersin İdman Yurdu'na boyun eğmesi, Güntekin Onay'ı isyan ettirdi. Vatan gazetesinde spor yazarlığı da yapan Güntekin Onay, aynı zamanda patronu olan Yıldırım Demirören'i canlı yayında yerden yere vurdu.

ASLİ GÖREVİNİ YAPSIN
Güntekin Onay Beşiktaş Başkanı ve aynı zamanda patronu Yıldırım Demirören'e sert sözlerle yüklenerek “Beşiktaş maç kazanırken ağlayan başkan gitti, bambaşka bir başkan geldi. 3 aydır ortalarda yok. Kulüpler Birliği Başkanlığı ile uğraşacağına biraz da Beşiktaş Başkanlığı ile uğraşsın. Asli görevini yapsın.” diye konuştu.

SEN VATAN'DAN İSTASA MI ETTİN?

Güntekin Onay 'ın patronu Yıldırım Demirören 'e sert eleştiriler getirmesi program partneri Rıdvan Dilmen'i de oldukça şaşırttı. Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'a “Sen Vatan Gazetesi 'nden istifa mı ettin?” dedi.

BEYAZ GAZETE