Ertelenen Maçın Tarihi Belli Oldu

Kardemir Karabükspor maçı 9 Şubat'ta yapılacak-Kırmızı-mavili takımın Samsunspor ile kendi sahasında yapacağımaç ise 6 Şubat'a alındı.

  Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor`un olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı, 9 Şubat Perşembe günü oynanacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz Çarşamba günü oynanması gereken, ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 9 Şubat`ta oynanmasına karar verildiği bildirildi. Bu maçın ertelenmesinden dolayı 5 Şubat Pazar günü oynanması gereken Samsunspor karşılaşmasının ise 6 Şubat`a alındığı belirtildi.

Maçların gün ve saatlerinin TFF tarafından kendilerine bildirildiğinin vurgulandığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 9 Şubat 2012 Perşembe günü saat 16.00`da Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynanacağı, Samsunspor ile yapılacak Süper Lig 25. hafta maçının ise 5 Şubat Pazar gününden 6 Şubat Pazartesi gününe alındığı bildirildi. Açıklamada ayrıca bu maçın Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu`nda oynanacağı ve saat 20.00`de başlayacağı ifade edildi.

 

Kaynak: AA