Dostluk maçı için 2 milyon avro

Kadrosunda milli futbolcular Hamit Altıntop, Nuri Şahin ve Mesut Özil ile Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema, Higuain, Di Maria, Casillas gibi çok sayıda yıldız futbolcuyu barındıran Real Madrid'in, kendisine gelen dostluk maçı talepleri için 2 milyon avro istediği ileri sürüldü.

  ``La Tribuna de Honduras`` gazetesi, Honduras`ın önemli kulüplerinden Olimpia`nın 100. yılı dolayısıyla Real Madrid ile dostluk maçı yapmak istediğini, ancak İspanyol kulübünden inanılmaz taleplerin geldiğini yazdı.

Real Madrid`in dostluk maçı için talepleri şu şekilde sıralandı: Net 2 milyon avro para, maçtan önce 5 futbolcunun basın toplantısı yapması, 4 resmi sponsorun da maçta reklamının yapılması, antreman ve maç sahasının doğal çimden olması ve cimnastik salonlarının bulunması, 50 first class koltuklu direkt uçuşlu charter seferi, konaklama için 5 yıldızlı otel, şöförlü 3 limuzin, 2 adet en az 6 kişilik minibüs tarzı araç, sporcuların malzemelerinin taşınması için bir otobüs ve özel güvenlik.

Real Madrid ile Honduras dışında Guatemala ve Kosta Rica`daki bazı kulüplerin de dostluk maçı yapma talepleri olduğu ön sürüldü.

 

Kaynak: AA