Aydınspor 1923 Son İstanbul Seferinde

Spor Toto 3.Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor 1923 bu sezon ki son İstanbul deplasmanına gidecek. Daha önce 2 kez gittiği İstanbul’da bir beraberlik, bir de yenilgi alan siyah-beyazlılarda Üsküdar deplasmanında hedef galibiyet.

  Aydınspor 1923 'ün teknik direktörü Metin Altınay yaptığı açıklamada Araklı karşısında aldıkları galibiyetle çıkışa geçtiklerini kaydetti. Üsküdar Anadolu 1908 Spor karşısında bu çıkışı sürdürmek istediklerini belirten Altınay şunları söyledi: “Kazanmak için İstanbul 'a gidiyoruz. Zorlu bir maç maratonu bizi bekliyor. Bu maratondan karlı çıkmak istiyoruz”Bugün İstanbul 'a gidecek olan ekip Kavacık Limak Hotel 'de kampa girecek. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları devam eden Bilal ile Emre 'nin, kart cezası bulunan kaleci Serkan 'ın ve Kasımpaşa 'dan transfer edilen Umut Yeşiltepe 'nin maç kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

TARAFTARLAR ÜÇÜNCÜ İSTANBUL DEPLASMANINDA DA YALNIZ BIRAKMAYACAK
Aydınspor 1923 'lü taraftarların daha önce olduğu gibi Aydınspor 1923 'ü İstanbul deplasmanlarında yalnız bırakmayacağı öğrenildi. Taraftarlar soğuk havaya, rağmen bu gece 00.00 'da yola çıkacak.Anadolu Üsküdar 1908 Spor-Aydınspor 1923 karşılaşması yarın 13.30 'da Maltepe Hasan Polat Stadı 'nda başlayacak.  

Kaynak: İHA