Fikret Orman: Beşiktaş İçin Fedakârlığa Hazırım

Beşiktaş'ın başkan adayları arasında gösterilen Fikret Orman, kulüp için fedakârlık yapılması gerekiyorsa bunu yapacağını söyledi.

Orman, Radyospor'a yaptığı açıklamada, 'Kongrede'de söyledim. Şu anda şahsi hesap içerisinde olmadan, Beşiktaş için ne yapmamız gerekir sorusunun yanıtını arayacağız, bu noktada fedakârlık yapmak gerekirse yapacağız, bu konuda arkadaşlarımızla oturup karar vereceğiz. ' dedi.

''Yıldırım Demirören, bu ortamda zaten parasını alamazdı; seçimle gelirim ancak seçimle giderim demişti, ancak icraatlarıyla söylemleri birbirini tutmuyor.'' diyen Orman, Demirören'in başkanlığı bırakmasıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

'Beşiktaş'ta verilen para kolay alınamaz; çünkü kaynak yok. Fakat Demirören, son zamanlarda seçim stresiyle 'Paramı hibe ediyorum ' derken bir şart koydu. TFF başkanlığı sürecinde yaşadıklarından dolayı her şeyi bir şartla yapmaya çalışıyor. O parayı bağışlaması doğru olur. Demirören, 'seçimle geldim, seçimle giderim ' demişti. Küfür edildiği zaman da bırakmayacağını söylemişti. Şu anda söyledikleriyle yaptığı icraat birbirine uymuyor. '