Sivasspor Çalışmaya Yarın Başlıyor

Deplasmanda Gençlerbirliği ile gollü geçen maçta beraberliği son dakikada kurtaran Sivasspor, 30.haftada sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

5 Mart 2012 Pazartesi saat 20.00 'de oynayacağı karşılaşma öncesi ilk hazırlığını yarın saat 15.00 'da kendi tesislerinde yapacak olan Kırmızı-beyazlı takımda Gençlerbirliği maçında görülen 2 kırmızı kartın üzüntüsü yaşanıyor.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Hayrettin Yerlikaya 'nın alternatifi olarak sol kanatta görev yapan Ziya Erdal ile gelecek vaad eden Murat Akça 'nın kırmızı kart görmesi moralleri bozarken, Buna karşın Gençlerbirliği gibi zor bir deplasmandan 9 kişiyle alınan 1 puan ve Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz 'ın tahliye edilmesi de sevinçle karşılandı.

Sivasspor 'da Gençlerbirliği maçında sarı kart cezaları nedeniyle oynayamayan Erman Kılıç ve Enaramo 'nun Galatasaray gibi önemli maçta oynayacak olması Teknik heyeti mutlu ediyor. Sakatlığı bulunan Milan Cenry 'nin ise hafta içi antrenmanlarına başlayabileceği belirtiliyor.