Bulak: Play - Off Yolunda Önemli Bir Maçı Kaybettik

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Giray Bulak, sahalarında 2-0 yenildikleri Kayseri Erciyesspor maçı ile Play-Off yolunda önemli bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Bulak, ligin 23. haftasında Rize 'de ağırladıkları Kayseri Erciyesspor maçına iyi başladıklarını hatırlatarak, 'Play-Off yolunda önemli bir maçı kaybettik. Karşımızda 10 haftadır galip gelemeyen bir Erciyesspor vardı. Rakibimiz haftalardır galip gelememenin verdiği stres ile karşılaşmaya çıktı ve iyi mücadele etti. Biz de karşılaşmaya iyi başladık ama sonra durgun olduğumuz dönemde kornerden yediğimiz golle mağlup duruma düştük. ' dedi.

Kayseri Erciyesspor maçı öncesi hazırlıklarında gol ve defans yollarındaki çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Bulak, “Kayseri Erciyesspor maçını 2-0 kaybettik ve ligde şu an 34 gol atarak 35 golü de kalemizde gördük. Defansif anlamda daha tedbirli olmamız gerekiyor. Oynadığımız son maçta gol atmak için yüklenirken kalemizde golü gördük. Rakibin ceza sahasında kalabalık olması ve müthiş çabası oyuncularımızı engelledi. Ligde zirve yarışının daha fazla uzağında kalmamak adına bu haftasonu deplasmanda oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanacağız. ' diye konuştu.

ÇAYKUR RİZE EVİNDE KAYIP


Öte yandan, yeşil - mavili Karadeniz temsilcisi, evinde oynadığı son 5 lig maçından da galibiyet alamadı. Bank Asya 1. Lig'in Karadeniz temsilcisi bu karşılaşmalarda 3 beraberlik, 2 de yenilgi aldı. Evindeki son 5 lig maçında rakip kaleye 6 gol gönderen takım, kalesinde ise 10 gol gördü.

23. haftası geride kalan ligde 35 puanla 6 'ncı sırada bulunan Karadeniz temsilcisi, bu hafta sonu ligde 28 puanla 13 'üncü sırada bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor 'a konuk olacak.