Boluspor yola devam dedi

Bank Asya 1. Lig Boluspor Kulüp Başkanı Çarıkçı: ''Yapılan yönetim kurulu toplantısından yola devam kararı çıktı'' BOLU Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, yapılan yönetim kurulu toplantısından 'yola devam' kararının çıktığını söyledi.

Hafta sonu oynanan ve 1-0 kaybedilen Göztepespor karşılaşmasının ardından Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı tarafından yapılan basın açıklamasından sonra Boluspor Yönetimi kulüp binasında yaklaşık 4,5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantının sonunda kulüp başkanı Necip Çarıkçı bir basın açıklaması yaptı. Çarıkçı açıklamasında, Göztepespor maç sırasında taraftarın kendilerinden bir talebi olduğunu kaydederek, ''Ben de maçtan sonra bunun gereği yapılır dedim. Bu akşamda yönetim kurulumuza istifa edeceğimi beyan ettim. Ancak yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızın çoğu benim bu düşüncemi, takımımızın hali hazırda iddiasının devam etmesi ve böyle bir istifa kararının takımı olumsuz etkileyeceği ve dolayısıyla kulübümüzün menfaatlerine aykırı olduğu için kabul etmediler.

Kulübümüzün menfaatleri gereği bu görevi devam ettirmem konusunda yönetim kurulumuz karar verdi. Bu akşamki toplantıdan çıkar karar budur'' dedi. Toplantıda teknik direktör konusunda da görüşüldüğünü kaydeden Çarıkçı, bu konuda net birşeyin olmadığını, hocayla görüşüldükten sonra bir karar vereceklerini söyledi. Göztepespor maçının ardından Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, ''Yönetim istifa denildiği zaman, aşağıya iner ve gereğini yaparım'' demişti.

Kaynak: AA