Tarsus Belediye Antrenörü Yeğin Maçın Ardından Açıklama Yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Tarsus Belediye'nde, Samsun Basketbol'a yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor

Tarsus Belediye Antrenörü Erdal Yeğin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi hazırlandıklarını, ancak mağlubiyetten kurtulamadıklarını söyledi. ''Kötü bir günümüzdeydik'' diyen Yeğin, şunları kaydetti: ''Kazanmamız gereken bir maçtı, riskimiz artıyor. Artık önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olmamız lazım. Samsun ekibini kutluyorum. Artık önümüzdeki Botaşspor maçına bakacağız.'' Tarsus Belediye oyuncusu Pelin Gülbağ da, kazanmaları gereken bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Önümüzdeki Botaşspor maçını kazanmak istiyoruz'' dedi.

Samsun ekibi
Samsun Basketbol Antrenörü Kaan Artun ise son bir kaç yıl içindeki en zor lig dönemini yaşandıklarını vurguladı. Galip geldikleri için sevinçli olduklarını anlatan Artun, ''Sezon öncesinde Play-Off hedefimiz vardı. Bu hedefimize ulaşmak istiyoruz. Son 3 maçımızı kaybettikten sonra, kümede kalma mücadelesi veren Tarsus Belediye'yi deplasmanda yendiğimiz için büyük bir moral kazandık. Zor bir deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Çünkü gerçekten çok iyi bir oyun çıkardılar. Tarsus Belediye'ye de başarılar diliyorum'' diye konuştu. Samsun Basketbol oyuncusu Melike Bakırcıoğlu ise son 3 maçı kaybetmiş olmanın üzüntüsünden sonra, Tarsus Belediye gibi iyi bir takımı deplasmanda yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Kaynak: AA