Konyaspor Deplasmanda Mağlup

Bank Asya 1.Lig'in 23. haftasında Konyaspor, deplasmanda Kartalspor'a 3-2 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Kartalspor'un her ne kadar puan sıralamasında alt sırada olsa da iyi bir ekip olduğunu belirterek, 'Biz bugün iyi bir takıma karşı mağlup olduk. Maçın başında kendi kalemize attığımız golle çok erken bir gol gördük. Bu bizim düşüncelerimizin arasında yoktu. İlk yarıda yenen 3 gol var. İlk 45 dakikada çok kötü oyun ortaya koyduk. 23 haftada ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldık. İkinci yarıda farklı birKonyaspor vardı sahada. Daha iyi oyun oynadık. Skorda eşitliği sağlayamadık. Kartalspor'un bu galibiyeti hak ettiğini düşünüyorum ' dedi.

Kalan 11 haftada zor bir süreç geçireceklerini dile getiren Özdemir, 'Biz hem gelişmeye çalışan hem de yarışmaya çalışan bir ekibiz. Bunun zorluğunun farkındayız. Biz bu baskıyı ne kadar rahat karşılarsak ligin bitiminde istediğimiz yerde olabiliriz ' diye konuştu

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise, geçen haftayı galibiyetle kapatmanın verdiği moralle Konyaspor maçın hazırlandıklarını kaydederek, 'Konyaspor'un ligdeki iddiasını ve az gol yiyen bir takım olduğunu biliyorduk. Çok erken bir golle başlayınca belki de sezonun en iyi ilk 45 dakikasını oynadık. İkinci yarıda skoru korumak için biraz geriye yaslandık. Ama kontra toplarla gol bulmak istedik. Ama genel olarak takımın kazanma isteği ve ortaya koyduğu futbol gerçekten çok güzeldi. Konyaspor'a bundansonra başarılar diliyorum. Ligin süresi azaldıkça bizde kendimizi daha rahat hissetmeye başladık ' şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA