İtalya birbirine girdi

Milan Juventus maçında büyük skandal yaşandı.

İtalya Ligi Serie A 'nın 25. haftası lider Milan ile maç eksiğiyle ikinci sırada bulunan Juventus 'u karşı karşıya getirdi. San Siro 'da oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlanırken; maç eksiği bulunan ve yenilgisiz olan Juventus rakibini 1 puan farkla takibini sürdürdü. Maça Buffon'un topu yarım metre çizgi içerisinden çıkarmasına verilmeyen Milan'ın golü damga vurdu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 15. dakikada Antonio Nocerino'nun attığı golle 1-0 öne geçmeyi başardı.

Golden sonra orta saha mücadelesine dönüşen karşılaşmada ilk yarı bitmeden gerçekleşen bir hakem hatası ise mücadeleye damgasını vurdu. Milan'ın ara transfer döneminde Inter'den kiraladığı Sulley Muntari'nin vuruşunda Juventus kalecisi Buffon topu kale çizgisinin yaklaşık yarım metre kadar içeriden çıkarırken; karşılaşmanın hakemi Paolo Tagliavento pozisyona devam kararı verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş Bursaspor maçında Rüştü'nün benzer bir pozisyonu günlerce konuşulmuştu.

Mücadelenin ikinci yarısında daha etkili olan fakat Milan kalecisi Abbiati'yi bir türlü mağlup edemeyen Juventus, aradığı golü 83. dakikada Alessandro Matri'nin ayağından buldu. Karşılaşmanın 89. dakikasında Juventuslu Vidal gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken; mücadelede başka gol olmayınca maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Ligin 26. haftasında Juventus evinde Chievo'yu konuk ederken; Milan Palermo deplasmanına konuk olacak.

İşte o pozisyon;

İtalya birbirine girdi