Derbi Maçın Ardından Beşiktaşlı Futbolcu Quaresma: ''böyle Maçlarda Bu Kadar Fazla Hata Yapamazsınız'' İstanbul

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, kaybettikleri Galatasaray maçında çok sayıda hata yaptıklarını söyledi

''Böyle maçlarda bu kadar fazla hata yapamazsınız'' diyen Portekizli oyuncu, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, sözlerine şöyle devam etti: ''Derbi maçlar ekstra motivasyon gerektiren karşılaşmalardır. Hangi takım daha fazla hata yaparsa, o takım kaybeder. Biz bunu yaşadık. İlk yarıda durgunduk, ama iyi başlamalıydık. Daha sonra toparladık. Şampiyon olmak istiyorsak, bu hataları en aza indirmeliyiz.''

Quaresma, bundan sonra işlerini yapmaya devam edeceklerini kaydederek, ''Herhangi bir şekilde birinci sıraya geliriz, lider oluruz diyemem. Çünkü futbolda 14 puan çok ciddi bir fark. Futbolda bu kadar farkla geriye düşmemelisiniz. Ancak bizim amaçlarımız var. En iyi şekilde normal sezonu bitirip, daha sonra yolumuza devam edeceğiz'' ifadesini kullandı.

-İbrahim Toraman: ''Şanssız bir gol yiyerek mağlup olduk''-

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman da Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, Almeida'nın kaçırdığı pozisyonla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, ''Maçın sonuna doğru biz atsaydık, biz kazanmış olacaktık ve maç bitmiş olacaktı. Son dakika yediğimiz golle biz mağlup olduk'' diye konuştu. Toraman, son dakikalara kadar ellerinden geleni yaptıklarını kaydederek, ''Maçın son 10-15 dakikasında çok yorgunluk hissettik. Son dakikalarda kendi sahamıza mahkum olduk ve şanssız bir gol yiyerek mağlup olduk'' dedi. İsmail Köybaşı ise karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, ''Oyunun kontrolü bizdeydi, şanssız bir gol yediğimizi düşünüyorum. Futbolda şansın da yanınızda olması gerekiyor. Bugün şans Galatasaray'dan yanaydı. Maçın son dakikalarına kadar kazanma isteğimiz olduğunu herkes gördü. Futbol şans oyunu. İstediğimiz sonucu almadık, çok üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Kendi performansıma gelince, sakat olduğum dönemde fiziksel ve mental olarak çok iyi baktığımı düşünüyorum kendime. Ancak hocamız değiştirme gereği duydu. Buna saygı duymamız gerekiyor. Çalışmama devam etmem gerekiyor. Bunun da farkındayım'' ifadelerini kullandı. Ligde her takımın birbirini yenecek güçte olduğunu ifade eden Köybaşı, ''Avrupa Ligi'nde, ligde ve kupada yolumuza devam edeceğiz. Play-off'u da hesaba katarsak daha hiç bir şey bitmiş değil'' diye konuştu.

Kaynak: AA