Burak Bıyıktay: Play-OFF Hedefimizde İlerliyoruz

Beko Basketbol Ligi 19.haftasında Aliağa Pekim maçın başından sonuna kadar skor ve oyun üstünlüğünü devam ettirdiği mücadelede Trabzonspor’u 87 - 72’lik skorla mağlup ederken, Aliağa Petkim Antrenörü Burak Bıyıktay, ''Play-off hedefimizde ilerliyoruz.” dedi.

Karşılaşma sonunda yapılan basın açıklamasında play-off hedefi doğrultusunda ilerlediklerini belirten Aliağa Petkim Antrenörü Burak Bıyıktay, “Karşılaşma bizim adımıza kolay geçti. Trabzonspor 'u daha dirençli bekliyorduk ve hafta içi çalışmalarımızda bu yönde olmuştu.

Bu tip maçlarda en zoru farkı erken açıp oyun kontrolünden kopmadan karşılaşmayı tamamlamaktır. Oyun kontrolünden kopmadan karşılaşmayı tamamladık. Play-off hedefimiz doğrultusunda evimizde oynadığımız her karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz. Umarım sezon sonunda hedeflediğimiz play-off potasında yer alırız.” dedi.

HALİL ÜNER: ALİAĞA PETKİM 'İ KUTLUYORUM
Aliağa Petkim 'in iyi mücadele ettiğini belirten Trabzonspor Antrenörü Halil Üner, “Aliağa Petkim 'i tebrik ediyorum. İyi bir kadroları var ve iyi basketbol oynuyorlar. Bugün sahada direnç gösteremedik. Bununda sebebi sahadan galip ayrılmayı çok istemekten kaynaklanan strese bağlıyorum. Aliağa Petkim 'e bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizde önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi.