'Taraftarlardan özür diliyorum'

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularını eleştirerek deplasman fobisini ele aldı.

Aykut Kocaman, Eskişehirspor karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Kocaman yaptığı açıklamada basit hataların canlarını çok yaktığını belirterek, 'Çok anlatılacak bir şey yok. Her maçın ardından birşeyler söylüyorum ancak bu maç için zor. Taraftarlardan özür diliyorum. 6 deplasmandan 4 puan çıkarabildik. Şampiyonluğa oynayan bir takım için değil, alt sıralarda yarışan bir takım için bile kötü bir sonuç ' dedi.

Maçın değerlendirmesini yapamayacağını belirterek oyuncularına eleştiriler yapan Aykut Kocaman, 'Şampiyonluğa oynayan bir takım antrenörsüz bile çıksa bu kadar az puan toplamazdı. Takım içerisinde bir kopukluk var ama bunu bir türlü düzeltemiyoruz ' şeklinde konuştu.

Hakem Halis Özkahya'nın yönetimini de beğenmediğini açıkça dile getiren genç teknik adam, 'Biz kötüydük ancak oyun kadar kötü bir hakem de vardı. Bizim kötülüğümüz kadar hakemin de kötü bir yönetim gösterdiğini düşünüyorum ' ifadelerini kullandı.

İkili mücadelelerde etkisiz görünen oyuncuları için ise Kocaman, 'Aklımdaki ile sahada gördüklerim farklılık gösterdi. Bu durumu en kısa zamanda çözmeye çalışacağız ' diyerek sözlerini noktaladı.