Spor Toto Süper Lig'de Görünüm

Spor Toto Süper Ligin 28. haftasına, bugün yapılan 4 maçla devam edildi.

Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor'a 2-1 yenildi. Sarı-lacivertliler, 31. dakikada Bülent'in attığı golle 1-0 geriye düşerken, ev sahibi takım 55. dakikada Kamara'nın ayağından bir gol daha buldu ve farkı 2'ye çıkardı. 73. dakikada Caner'in kırmızı kart görmesinden sonda 75. dakikada Sow ile rakip ağları havalandıran Fenerbahçe, kalan dakikalarda başka gol bulamayınca, karşılaşma 2-1 Eskişehirspor üstünlüğüyle tamamlandı.

Haftaya 11 puanla son sırada başlayan Ankaragücü, deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 3-2 yenildi. 20. dakikada Serol'un golüyle 1-0 öne geçen Ankaragücü, 45. dakikada Jahic'in golüne engel olamayınca devre 1-1 beraberlikle tamamlandı. 64. dakikada Cernat'ın penaltıdan attığı golle öne geçen rakibi karşısında 66. dakikada Atilla'nın golüyle beraberliği yakalayan başkent temsilcisi, 74. dakikada bir kez daha Jahic'i durduramadı ve karşılaşma 3-2 Kardemir Karabükspor lehine sonuçlandı. Ankaragücü, bu yenilgi sonrasında matematiksel olarak ligden düşen ilk takım oldu.

Bursaspor, deplasmanda Samsunspor'u 15. dakikada Batalla, 64. dakikada Musa ve 90 2. dakikada Turgay'ın attığı gollerle 3-0 yenerken, Gaziantepspor, deplasmanda Manisaspor'u 65. dakikada Muhammet ve 88. dakikada Cenk'ni golleriyle 2-0'lık skorla geçti.

Haftanın açılış maçında Orduspor, dün sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 1-0 yenmişti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftası, yarın yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Medical Park Antalyaspor, Gençlerbirliği-Sivasspor, Trabzonspor-Mersin İdmanyurdu ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak.


Kaynak: AA